تفاوت زیره سیاه و زیره سبز

1. شکل و شمایل:

زیره سیاه :دانه های سیاه و خاکستری ،باریک ، هلالیو چند وجهی دارد.

زیره سبز: دانه های سبز ، بزرگ و حجیم تری دارد.

2. اصل ونسب:

زیره سیاه:زیره سیاه به زیره کرمانی ،شاه زیره و زیره کوهی معروفهچون این ادویه بومی منطقه کرمان است و به دصورت کوهی و خود رو رشد می کند.

زیره سبز: زیره سبز در هر جایی می توان کشت کرد و محدود به ناحیه خاصی نمی شود.

3. عطرو طعم:

زیره سیاه: رایحه ی قوی تری دارد ومزه ای مانند شیرین بیان

زیره سبز: طعم قوی تری دارد ولی طعم آن کمی تلخ وتند تر.

4. مزاج و خواص:

طبع هردو گرم و خشک ،هردو برای تسکین درد معده، رفع نفخ معده ،هضم غذا، بالا بردن متابولیسم و تسریع روند لاغری،چربی سوزی ،افزایش اشتهادر افراد بی اشتها ،قاعده آور، افزایش شیر مادران کمک میکننداما به طور خاص زیره سیاه به رفع کرم و انگل هم کمک میکند.

مصرف بیش از اندازه این دو ادویه برای مردان و زنان باردار خوب نیست.زیره سبز و سیاه چاشنی اصلی غذاهای گوشتی و خنثی کننده ی بسیار قوی طبع سرد برنج و انواع گوشت های سرد هستن اما به طور ویژه،مصرف زیره سیاه به عنوان ادویه پلویی لابه لای برنج سفید، پلو های مخلوط و همراه ترشیجات مرسومه

زیره سبز به دلیل قد و قواره اش غالبا به صورت پودر شده برای خوراک ها و خورشت ها یا در مایه پوهای مخلوط مثل لوبیا پلو کاربرد دارد و یکی از اجزای اصلی پودر کاری ،چیلی ،چاشنی ها و ادویه های دست ساز است.

هردو به صورت درسته همراه با ماست برای رفع مشکل نفخ و معده درد استفاده میشوند.هردو در تهیه کالباس ،انوع نان ،شیرینی جات و غذاهای تند هندی و مکزیکی به کار می روند هردو قابل استفاده در انواع دمنوش ها هستند.هردو به صورت درسته همراه با یک لیوان آب قابل استفاده هستند این کار به هضم غذا کمک زیادی میکند.

درآشپزی و خلق طعم های تازه جسور باشید.

دیدگاه شما
0
محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.