خواص بادام شیرین

بهترین نوع بادام شیرین چه نوع بادامی است؟

بادام شیرین ، دارای انواع مختلفی می باشد که بهترینش به قدری پوست نازک است که با دست شکسته و جدا می گردد و آن را بادام کاغذی می نامند.

نوع دیگر که پوست آن ضخیم تر است و ماندگاری بیشتری داشته و برای نگهداری طولانی مدت بهتر است.

خواص بادام :

بادام ارزش غذای زیادی دارد و مقوی و چاق کننده است .

بادام رطوبت بخش و ملین است و شکم را نرم می کند.

مصرف بادام با نبات موجب تقویت مغز و پایداری قوای فکری و ذهنی میشود .

مصرف بادام با انجیر برای قولنج مفید است .

نرمی و لطافت پوست .

سفیدی پوست.

نرم کردن سینه ، بهبود سرفه خشک ، ترمیم زخم های رود از دیگر خواص بادام است .

افرادی که دچار التهاب لثه هستند می توانند از شیره ی بادام استفاده کنند .

روش تهیه شیره بادام

تعدادی بادام را به دلخواه چند ساعت خیس نمایید ، سپس پوست نازک آن را جدا نموده ، داخل مخلوط کن بریزید. میتوانید کمی شکر یا عسل نیز به آن بیفزایید .

محلول یک دست حاصله شیره بادام است .

روش تهیه حریره بادام :

مقداری پودر بادام را همراه کمی شکر و آب حرارت داده تا مخلوطی یک نواخت حاصل گردد . ماده حاصله حریره بادام است .

دیدگاه شما
محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.