خواص کنجد

کنجد دارای خواص فوق العاده می باشد ، گرمی و رطوبت مناسبی برای بدن فراهم می کند و از این جهت برای درمان بیماری های سرد و خشک بسیار مناسب است.

مزاج کنجد گرم و تر است .

روغن ارده کنجد از جمله بهترین روغن های سالم مصرفی است .

کنجد چاق کننده است و خون خوبی از آن تولید میشود ، با این وجود اشتها را کاهش می دهد.

از جمله غذاهای مناسب در برنامه غذایی کسانی است ، که قصد کاهش وزن را دارند چرا که اشتها را به شدت کاهش می دهد( بعد از مصرف ارده کنجد در وعده صبحانه می توان تا شب هیچ غذایی مصرف نکرد ) .

مصرف کنجد باعث نرم شدن طبع و رفع یبوست می شود.

کنجد همچنین انسدادها و گرفتگی های بدن را از بین می برد .

کنجد اصلاح کننده خلط های سوخته و مواد سوداوی است .

مصرف کنجد با گردو بو داده خون بواسیر راقطع می کند.

مصرف آن با بذر کتان مقوی قوای جنسی و زیاد کننده منی است .

در درمان تنگی نفس و برونشیت بسیار مفید است .

نرم کننده حلق و تحلیل برنده ورم های گرم است .

هضم آن به کندی انجام می شود ( مصلحش مصرف آن با عسل می باشد ).

ضماد آن محلل ورم هاست و پوست را نرم می کند .

درمان سوزش و ترش کردن معده با کنجد

شیره کنجد کوبیده به اضافه نبات جهت رفع سوزش معده و مری و ترش شدن رطوبت معده سوداوی موثر است .

مضرات و نکات مهم در مصرف کنجد :

مصرف کنجد در خانم های باردار احتمال سقط جنین را در پی دارد لذا بهتر است با مشورت طبیب مصرف شود .

خوردن آن با پوست سبب بد بویی دهان میشود .

سر درد آور است .

دیر هضم است .

دیدگاه شما
محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.