عناب و خواص آن

عناب درختی است که ارتفاع آن تا 8 متر میرسد نوعی از این درخت مستقیم و باریک است و نوعی دیگر به ورت کج و معوج بالا می رود.عناب بومی مناطق گرمسیر است کشت آن در شمال آفریقا،جنوب اروپاو نواحی مدیترانه رواج دارد.برگهای این درخت کوچک،زیبا،شفاف،متناوب و دندانه دار است .گل های آن کوچک و به رنگ سبز و مایل به زرد است.میوه این درخت که عناب نامیده میشودبه رنگ قرمز و به شکل تخم مرغ و دارای یک هسته است.

طعم عناب کمی شیرین است.عناب از نظر طب قدیم ایران معتدل است.

خواص داروئی

  1. عناب به دلیل داشتن لعاب زیاد نرم کننده سینه است.
  2. .ملین است مخصوصا اگر آن را با آب و یا شیر بجوشانید.
  3. ادرار را زیاد میکند.
  4. آرام کننده اعصاب است.
  5. خون را تمیز میکند.
  6. ضد سرفه است.
  7. خواب آور است و بی خوابی را برطرف میکند.
  8. جوشانده پوست درخت عناب داروی ضد اسهال است.
  9. آسم و تنگی نفس را برطرف میکند.
  10. هسته عناب خواب آور است.
  11. خستگی شدید را برطرف میکند.
  12. رشد موی سر را زیاد میکند.
  13. جوشانده عناب گرفتگی صدا را برطرف میکند.
  14. دستگاه هاضمه را تقویت میکند.
  15. حافظه را تقویت میکند.
  16. کم اشتهایی را برطرف میکند.
  17. برای درمان سرطان آب عناب را باکاهو بخورید.

طرز استفاده:

جوشانده عناب:

50 گرم عناب در یک لیتر آب ریخته و بجوشانید تا حجم آن دو سوم شود.

مضرات:

عناب در اشخاص سرد مزاج تولید گاز ونفخ میکند. اینگونه اشخاص باید عناب را با شکر و مویز بخورند. ضمنا عناب نیروی جنسی را کم میکند بنابراین باید با غذاهای محرک مانند عسل خورده شود.

دیدگاه شما
0
محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.