مارکوکالا

آموزش مرغ دودی

آموزش مرغ دودی

Visits: 0

سلام خدمت دوستان مارکوکالا امروز اومدیم با آموزش مرغ دود جذاب

اگه از درست کردن یک نوع مرغ خسته شدین حتما مرغ دودی رو امتحان کنید خیلی خوشمزست .

توی ویدیو همه چیز رو توضیح دادم پس ویدیو رو تا آخر ببینید .

برای دودی کردن مرغ یک زغال رو داغ کنید و توی یک کاسه استیل یک قاشق

روغن بریزید و زغال رو توی کاسه قرار بدید اگه دوست داشتین مرغ تون بیشتر رایحه دودی به خودش

بگیره از ذغال بیشتر استفاده کنید .بعد از ۱۵ دقیقه درب ظرف را برداشته و مرغ آماده سرو شدن هست.

مواد لازم برای 4 نفر :

مواد لازم برای ۴ نفر
ران و سینه مرغ۴ تکه
پیاز۲ عدد بزرگ
سس مایونز۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۴ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

آموزش مرغ دودی

سایر نکات مرغ دودی :

اصلا نباید دود ذغال به بیرون انتقال پیدا کند پس نیاز نیست که ببینید

داخل ظرف چه اتفاقی می افتد اگر سریع عمل نکنید دود در یه لحظه تمام میشود

و باید دوباره ذغال سرخ کنید پس همین که روغن را بر روی ذغال داغ ریختید درب ظرف را محکم کنید و یک ربع

بعد باز کنید.

رسانه های همکار
استفاده از مطالب نیوکالا مگ برای مقاصد غیرتجاری با ذکر نام دیجی‌کالا مگ و لینک به منبع بلامانع است. حقوق این سایت به شرکت نوآوران فن‌آوازه (فروشگاه آنلاین دیجی‌کالا) تعلق دارد.
محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.