مارکوکالا

آموزش درست کردن ترشی سیر خوشمزه

آموزش درست کردن ترشی سیر

Views: 1

سلام خدمت دوستان عزیز مارکوکالا اکروز اومدیم با یه آموزش درست کردن ترشی سیر جذاب و خوشمزه .

ترشی سیر یکی از ترشی های مورد علاقه مردم ایران است که طرفداران زیادی دارد . ترشی سیر هرچه بیشتر بماند

خوشمزه تر می شود . ترشی سیر هفت ساله مزه ی بسیار فوق العاده ای دارد . داخل ویدیو تمام نکات و مراحل تهیه این ترشی خوشمزه مشخص است پس تا آخر ویدیو با ما همراه باش .

برای ترشی درست کردن بهتر است از سیر تازه و جوان استفاده کنید تا مدت بیشتری بتوانید آن را نگهداری کنید.

 سیر ترشی حتماً باید از سیر خشک استفاده کنید. طرز تهیه‌ این ترشی بسیار آسان است،

اما جا افتادن آن به زمان زیادی احتیاج دارد پس باید کمی صبر داشته باشید.

 یادتون باشه ترشی سیر با اکثر غذاهای سنتی ما خوب می‌شود ولی ترکیب بعضی غذاها مثل لوبیاپلو، دم‌پختک، ماهی و

میرزاقاسمی با آن بسیار لذت‌بخش خواهد بود. اگر نگران بوی بد سیر هستید می‌توانید با جویدن کمی چای خشک آن را از بین ببرید .

آموزش درست کردن ترشی سیر

خواص ترشی سیر :

  • شست‌وشو دهنده طبیعی مجاری صفرا و هم دفع‌کننده سنگ کیسه صفرا

  • دفع سم‌ها از کبد چرب

  • خون‌ساز و صاف کننده خون است

  •  اشتهاآور است

  • کمک به هضم غذاهای سنگین و نیز افزایش سرعت هضم

  • خواص ضدعفونی‌کنندگی معده و محیط دهان

  • از بین بردن آفت دهان

  • بازکننده عروق قلب قلبی

  • با خنثی کردن رادیکال‌های آزاد به پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان مانند سرطان خون و سرطان روده بزرگ می‌انجامد

  • پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی و بیماری‌های ویروسی مانند آنفولانزا را به همراه دارد

  • خاصیت ضد انعقاد خون و کاهش‌دهنده غلظت خون

  • کاهش چربی بد و کلسترول بد خون

  • مفید برای پایین آوردن فشارخون بالا

رسانه های همکار
استفاده از مطالب نیوکالا مگ برای مقاصد غیرتجاری با ذکر نام دیجی‌کالا مگ و لینک به منبع بلامانع است. حقوق این سایت به شرکت نوآوران فن‌آوازه (فروشگاه آنلاین دیجی‌کالا) تعلق دارد.
محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.