Views: 0
سلام خدمت دوستان عزیز مارکوکالا میخواهیم باهم یه آموزش جذاب ببینیم که هم کودک و هم بزرگ از عاشقان این خوراکی هستند .
آموزش درست کردن پاستیل
پاستیل یکی از خوراکی های پر طرفدار در سرتا سر جهان است که شباهتی بسیار زیادی به ژله دارد . شما می توانید با
با این آموزش یک خوراکی بسیار سالم برای فرزند دلبندتان درست کنید و از پاستیل های بازاری که دارای مواد نگهدارنده
و غیر بهداشتی هستند اجتناب کنید .
پودر ژله با رنگ دلخواه | ۱ بسته |
ژلاتین | ۲ قاشق غذاخوری |
گلوکز مایع | ۱ قاشق غذاخوری |
آب جوش | نصف لیوان |
توجه داشته باشید که پاستیل باید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فریزر بماند تا خودش را بگیرد.
پس از گذشت این زمان دست هایمان را با روغن مایع کمی چرب می کنیم و پاستیل ها را دانه به دانه با دقت
از قالب خارج می کنیم.
در صورتی که تمایل دارید در پایان پاستیل شیرین تری داشته باشید،
می توانید ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شکر نیز به کاسه اضافه کرده و با دیگر مواد ترکیب کنیم.
در ادامه کاسه حاوی مواد را روی بخار آب کتری یا سماور قرار می دهیم.